Pak direct voordeel met nieuwe inzichten.

Niet jij verandert. De wereld om je heen verandert. 

Jouw persoonlijkheid verandert niet. De wereld om je heen verandert echter wél. 
Misschien ben je van baan gewisseld? Heb je nieuwe collega's? Is je bedrijf veel  zakelijker geworden? Heb je een nieuwe leidinggevende?  
Allemaal nieuwe situaties. Die wel of niet bij je passen. 

Nieuwe inzichten op basis van jouw "oude" Birkmanrapport.
Je hebt, misschien enkele jaren terug,  geïnvesteerd in een Birkman-rapportage. En samen met je Birkmancoach heb je dat rapport besproken in het licht van jouw situatie tóén. 
Maar wat zou het interessant zijn als we die rapportage nog eens bespreken gericht op jouw huidige situatie.  Óf gericht op de mogelijkheden van een nieuwe carrière? 

Geringe investering: nieuwe inzichten!
Je krijgt een geheel vernieuwd rapport. Met een nieuwe lay-out en met verwerking van de laatste Birkman-inzichten. Maar gebaseerd op jouw eigen gegevens uit het verleden. Want je persoonlijkheid is niet veranderd. 

Het resultaat is duidelijk. Je rapport wordt weer eens helder aan je  gepresenteerd. Én je bespreekt jouw kansen maar ook je valkuilen in je huidige werksituatie. Én hoe jij het beste met anderen kunt samenwerken. Óf wat je carrièremogelijkheden zijn.     

Jouw investering? €395,-- (ex. BTW)! Plus twee uur van jouw tijd. 
En is direct contact niet mogelijk? Dan spreken we via een life-beeldverbinding. Waarbij we én elkaar zien én het rapport in beeld kunnen brengen. 

Ik heb interesse in een nieuwe Birkman-coaching. Neem contact met mij op.    

 

 
 
 

Copyright 2021 Freelaunch | Site By Bram Smulders