Ultieme teambuilding.

Niet de gemakkelijkste, wel de leerzaamste. 
Een investering in een teambuildingsesssie is niet zomaar een gezellig uitje voor jouw managementteam. 
Natuurlijk, gezelligheid is ook een factor. Maar die is na een paar weken weer vergeten. 

UL-TEAMbuilding is méér. UL-TEAM-building is een concept waarbij het team, op een ontspannen manier, werkt aan het bouwen en verbeteren van onderlinge relaties. Én werkt aan het wegwerken van (onderhuidse) spanningen die vaak contraproductief werken.  

Inzicht. 
Een team kan vaak al lang samenwerken. Maar kénnen de leden elkaar voldoende? En voelen ze elkaar voldoende aan?  Weten ze wat er onderhuids speelt? En kunnen of durven ze dat bespreekbaar te maken. 
UL-TEAMbuilding is er op gericht om inzicht te geven naar elkaar. Bijvoorbeeld over elkaar versterkende krachten. Maar óók over contraproductieve krachten. Dit inzicht kan confronterend zijn. Maar door het op een speelse en veilige manier bespreekbaar te maken, kunnen jullie samen gaan bouwen aan een blijvend verbeterresultaat. 

Een dag weg. 
We gaan één dag weg van de zekerheid van kantoor en werkplek. Samen gaan we naar een uniek locatie, vaak midden in de natuur. 
We krijgen nieuwe teamleden: paarden. Dat zijn de meest eerlijke teamleden die er bestaan. Een kudde paarden is namelijk het ultiem samenwerkende team. Een paard is super-alert, super gevoelig, supervriendelijk maar uiteindelijk ook super-eerlijk. Samen met de paarden ga je met een erkend paardencoach aan de slag met je team. En je zult versteld staan van de inzichten die dit geeft. 
Dit inzicht vertalen we naar concrete verbeterstappen. Op het eind hebben jullie zélf concrete afspraken gemaakt over verbeteringen.  

Samen opdrachten uitvoeren onderstreept dat inzicht. Daarom gaan we bouwen. Letterlijk!  Maar ook figuurlijk. Bouwen geeft namelijk ook inzicht. Hoe je als team functioneert.  Wie de strategie bepaalt. Wie de leiding neemt (en dat kan nogal eens verrassen). Wie plannen uitvoert.
Wat we kunnen leren uit de aanpak wordt uitvoerig vertaald naar jullie dagelijkse praktijk. 

Telslotte wordt de dag afgesloten met een afrondende inventarisatie van leermomenten. Waarmee het team de verbetering kan borgen.
En natuurlijk zorgt de catering er ook voor dat we tussendoor en afsluitend lekker kunnen ontspannen.  


    

  


Copyright 2019 Freelaunch | Site By Bram Smulders