Carrière-coaching verdient zich dubbel en dwars terug.

"Ineens neemt hij ontslag...!
"Als een donderslag bij heldere hemel! Uit het niets neemt hij ontslag". Ik zie nog de verbazing op het gezicht van Gerben* , directeur van een groot MKB-bedrijf. Een van zijn beste locatiemanagers had kort daarvoor zijn ontslag ingediend. "Ik begrijp het niet. Ik ben toch altijd goed voor hem geweest. En hij verdiende hier goed." klaagde hij verder. 
"Wanneer heb je voor het laatst met hem, over hém gesproken in plaats over de zaak en al de operationele zaken?" was mijn eerste vraag. "Tja, dat is al wel een tijdje geleden" gaf Gerben toe.  

Investeren in persoonlijke aandacht is noodzaak. 
In deze tijd, waarin jouw beste werknemers legio andere mogelijkheden hebben, is het van belang bewust bezig te zijn met hun persoonlijke aandachtspunten. Een goed salaris is niet meer voldoende om medewerkers tevreden te houden. 
Wéten wat jouw medewerker motiveert en hem/haar op een persoonlijke manier aansturen is één. Maar ook aandacht voor ontwikkeling en carrièremogelijkheden is in deze tijd súper belangrijk. 

Carrièrecoaching is een investering in (het behoud van) jouw beste werknemer.
Carrièrecoaching door onze Birkman-gecertificeerde coaches, levert jou én jouw beste werknemers een degelijk onderbouwd inzicht op in zijn of haar  carrièremogelijkheden. Zodat jij, als werkgever, in kunt spelen op zijn of haar drijfveren en wensen. Zodat jij de juiste keuze kunt maken voor die nieuwe functie (carrièrekans) die is ontstaan. En waarmee jij dus één van je beste medewerkers doorgroeimogelijkheden kunt bieden.

Dit carrière-inzicht kost je €950,-- 
Laten we maar man en paard noemen. Een carrièrecoaching, op basis van een Birkman-zelfonderzoek kost je € 950,--. 
Maar wat kost jou het werven, opleiden, integreren, inwerken en begeleiden van een nieuwe leidinggevende? 
Of, misschien nog erger: wat kost je een ongemotiveerde medewerker die het niet daar de zin heeft?

Of nóg erger: wat kost je een medewerker die zich (langdurig) ziek meldt, puur omdat hij/zij het niet meer naar de in heeft?  

Gelukkige, gemotiveerde werknemers leveren je geld op! Wij helpen je daarbij.  

Meer informatie?
We bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem  contact met ons op. Vrijblijvend uiteraard. 

* Gerben is uiteraard een fictieve naam. Het verhaal is echter waar gebeurd. 

   Copyright 2021 Freelaunch | Site By Bram Smulders