Onze manier van Training en Coaching.

Onze trainingen zijn er niet op gericht om je "trucs en kunstjes" te leren.
Nee, wij komen om je te helpen vanuit je kracht te werken. Stress te voorkomen.  En vaardigheden te ontwikkelen die blijvend zijn. Én praktisch toepasbaar.
Direct in je eigen praktijk.

We zijn gecertificeerd coaches voor de Amerikaanse Birkman methode. Dit is een erg krachtig zelf-onderzoeksinstrument. We maken een rapport en bespreken dat met je. De coachingadviezen en conclusies zijn direct toepasbaar in de praktijk.  En ze blijven dat, ook als de coach weer is vertrokken.
De coaching met de Birkman methode is ook erg succesvol toe te passen met teams.  

Het team van Free Launch, samenwerkende onderwijskundigen, ontwikkelden de MA/TA methode. Deze methode maakt op een veilige manier heel veel bespreekbaar. Ook zaken die normaal niet uitgesproken worden. Het resultaat: blijvende openheid naar elkaar toe én een doelgericht aktieplan.   

Free Launch biedt ook een scala aan vaardigheidstrainingen. De belangrijkste zijn gericht op communicatie, aansturen van medewerkers en gesprekstechnieken.

Ten slotte is Free Launch sparringpartner bij organisatieontwikkeling en de consequenties voor ieders rol, verantwoordelijkheden en taken.  
Begeleiding door Free launch kan inhouden:

  • Samen een missie voor het bedrijf formuleren.
  • Samen een visie op de markt ontwikkelen.
  • Samen een bedrijfsstrategie ontwikkelen.
  • Opstellen van het organogram, functiedefinities en functieomschrijvingen.

   

Copyright 2021 Freelaunch | Site By Bram Smulders