Birkman coaching online

Birkman-coaching on-line

Thuiswerken? Hét moment om te investeren in jezelf! 
Wat is er mooier om de tijd die je nu thuis doorbrengt. óók te benutten om te investeren in jezelf? 
Zodat je met meer inzicht een krachtigere start kunt maken.
 En dat van huis uit, achter je eigen laptop. In je eigen tijd. Met een beperkte investering.

Birkman-coaching.
De coaching met de Birkman-methode zetten wij al jaren met succes in voor persoonlijke ontwikkeling. Deze methode geeft een uniek inzicht in jouw eigen kijk op de wereld. Op negen cruciale persoonlijkheidskenmerken. In feite doe je, per kenmerk,  zélf twee uitspraken die door deze methode worden vastgelegd: "Zo zie ik mijzelf" en "dit verwacht ik van anderen die met mij omgaan".  Daarnaast doe je een gemeten uitspraak over je drijfveren. En nog veel meer. 
Het mooie is dat ik, als jouw coach, samen met jou de consequenties, de kansen, de valkuilen en  jouw mogelijkheden kan bespreken. Zodat je daarmee aan de slag kunt. En zo succesvoller kunt zijn, je kwaliteiten ontwikkelt, carrièrebeslissingen kunt nemen of gemakkelijker samen kunt werken 

In deze tijd: ook online! 
Uiteraard kunnen we dit ook online voor jou organiseren. Met hulpmiddelen als Microsoft Teams, Zoom of Skype maken we een video en audio connectie met jou. Jouw eigen rapport wordt online zichtbaar gemaakt en we bespreken het rapport alsof we fysiek bij elkaar zitten. 

Ook voor teams.  
Elkaars resultaten vergelijken en bespreken? Zodat jullie samenwerking en het vertrouwen in elkaar een boost krijgt?   Dat kan in een team-conferentie. Met 2 tot 10 deelnemers. Onder begeleiding van jullie eigen coach. Vanuit jullie eigen thuissituatie!

Meer informatie?  
Een simpel mailtje naar info@freelaunch.nl is voldoende. We nemen telefonisch of per mail contact met je op.   


 

Copyright 2021 Freelaunch | Site By Bram Smulders