Subsidiemogelijkheden voor onze agrarische klanten

Soms moet je oppassen! Oppassen dat je niet náást je schoenen gaat lopen. In plaats van erin. Dat loop niet lekker namelijk.

Dus ik blijf netjes in mijn stappers. Dat lijkt me wel zo handig. En wellicht voor mijn medemensen wél zo fris.

Met trots delen wij u mee.....

Maar tóch zijn we best een beetje trots dat we als éérste trainer/coach in de glastuinbouwsector een erkenning hebben in het BAS register van het Ministerie van LNV.

BAS staat voor het Bedrijfs Adviserings Systeem. Een register waarin het ministerie preferred suppliers aanduidt. Erkende adviseurs die een unieke rol hebben in de advisering en ondersteuning van hun agrarische klanten.

"Je voldoet ruimschoots aan de algemene vereisten voor het BAS-register en je voldoet ook voor het aandachtsgebied ‘E1 persoonlijke ontwikkeling’ en wordt daarin toegelaten. Gefeliciteerd!" Zo eindigde het rapport van de beoordelingscommissie. Je zou er een beetje van naast je schoenen gaan lopen. Tóch?

 Direct voordeel voor mijn klanten.

Klanten van BAS-erkende adviseurs krijgen voorrang bij bepaalde regelingen. Een voorbeeld: Voor 1op1 coaching van directie of middenkader in het bedrijf kunnen mijn klanten in aanmerking komen voor een uniek voucher van €1.500,-- via de SABE-regeling. Deze wordt alleen opengesteld voor BAS- erkende adviseurs.

Kortom: direct financieel voordeel

Meer informatie: via Info@freelaunch.nl

Free Launch Training & Coaching

Peter Smulders


Copyright 2021 Freelaunch | Site By Bram Smulders