Glastuinbouwspecialisten.

Sinds 1996, dus al ruim 20 jaar, begeleidt Free Launch Training & Coaching ondernemers en hun leidinggevend kader. Op enorm veel gebieden.

Denk aan persoonlijke coaching met de unieke Birkman-methode. In de afgelopen jaren hebben ruim 100 glastuinbouwondernemers en hun kaderleden hun effectiviteit én hun samenwerking vergroot met deze coachingsmethode.

We kunnen óók denken aan de training Positief Motiverend Leiding Geven. Eigenlijk een múst voor iedere leidinggevende. Zéker in deze tijd waarin niet alleen salaris bepalend is of iemand blijvend enthousiast is om bij je te werken, maar ook de manier waarop je personeel wordt aangestuurd. Van uitzendkracht tot kaderlid.

Met de unieke MA&TA methode begeleiden wij teams. Het is een methode waarin de relaties, inclusief onderhuidse spanningen, op een veilige manier bespreekbaar worden gemaakt. Resulterend in een concreet actieplan. Én met als "spin-off" een blijvende openheid tussen de teamleden. Zo leert de ervaring.  

En verder hebben we in glastuinbouwbedrijven een scala aan vaardigheidstrainingen uitgevoerd. Van "vier uur tijd winnen per week" tot "het voeren van functioneringsgesprekken".   

 Dit is een overzicht van bedrijven die van de expertise van Free Launch gebruik hebben gemaakt.


Tussen 2008 en 2017 werden onze activiteiten uitgevoerd onder de naam HortiCoach.     

Copyright 2021 Freelaunch | Site By Bram Smulders